Effectieve video ads.

Het is niet meer te missen in de online wereld van o.a. Google, YouTube, Facebook of Instagram: video advertenties. Of het nou gaat om een pre-roll op Youtube of een banner pakket op Google in alle soorten en maten. 15seconds creƫert alle soorten online video-advertenties en zorgt voor effectieve, inspirerende en doelgerichte content.

Pre-roll bereik & campagne

Pre-rolls zijn steeds belangrijker voor merken. Ze leiden tot awareness, exposure en contactmomenten. Een dergelijke video-advertentie kan bovendien getarget worden op een specifieke doelgroep, voor substantieel bereik. Een addertje onder het gras is dat de gebruiker meer controle heeft: soms kan jouw video doorgeklikt worden. Des te belangrijker dat de video leuk, ontroerend of inspirerend is en binnen een paar seconden de aandacht trekt.

15seconds bedenkt en produceert de meest aansprekende pre-roll video-advertenties. Een leuk, aansprekend concept met de juiste storytelling. Bovendien richt het 15seconds-team de hele pre-roll campagne in, zorgen we voor de juiste instellingen en selecteren we de beste doelgroep. Daarbij kijken we uitgebreid naar jouw wensen en doelstellingen en zorgen wij voor het kostenbeheer.

Ga met ons de uitdaging aan en lanceer een nieuwe pre-roll!

Ads & banners

Op diverse online platformen is het mogelijk om video advertenties in te zetten in diverse soorten en maten. 15seconds creëert content in alle formaten en is op de hoogte van de laatste specificaties binnen de ads-platformen zoals Google Ads.

Onze cases.

#1stapvoor Achmea
Interactief werken-bij-platform Efteling
Kerst campagne Intratuin
Werkenbij Swiss Sense
Hemelvaart campagne Swiss Sense
Lifestyle by vtwonen Swiss Sense
De lekkerste cocktails op je scherm 15seconds
Quick & Easy box HelloFresh
Warner Music Group Content Creatie Warner Music
Van informatieve open dag naar informatieve video Fontys Hogescholen
De beste tuintopper van Nederland Intratuin
Thuissuikercampagne Diabetes Fonds winactie Philips

Wij helpen je.

We helpen je graag met het opzetten van je nieuwe videoproductie. Vul het formulier hier rechts in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg