Interactief werken-bij-platform

Efteling

Efteling als werkgever

Wist je dat ook de Draak in de Efteling van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt? Op het nieuwe, interactieve werken-bij-platform vertelt hij vol trots dat hij nu dagelijks kinderen bang mag maken. Hoe zo'n interactief platform met video, tag- en link-mogelijkheden eruit ziet? Dat zie je in de video hieronder.

Betovering & Techniek
Duizenden mensen worden jaarlijks betoverd door unieke sprookjes, mooie attracties en de rustgevende natuur in de Efteling. Die sprookjes, attracties en natuur worden tot leven gewekt en liefdevol verzorgd door de Efteling-medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de verwondering compleet wordt. Om te laten zien hoe het is om mee te werken aan die verwondering, ontwikkelde de Efteling samen met een interactief werken-bij-platform voor potentiële medewerkers.

Werken-Bij
Werken in een familie attractiepark, hoe ziet dat eruit? Sta je dagelijks schoenen te poetsen bij De rode Schoentjes? Of ken je alle liedjes na een dag uit je hoofd? Op welke locaties kun je werken en wat wordt er van je verwacht? In een prachtige en humoristische film worden verschillende functies op het interactieve werken-wij-platform belicht. Want wie kan er beter vertellen hoe het is om bij de Efteling te werken dan de Team Lead Horeca Bediening, een medewerker Milieudienst, de Efteling-bewoners of de Coördinator Onderhoud zelf? En natuurlijk vertellen zij over hun werk op herkenbare plekken in de Efteling: in de looping van de Python, tot de knieën in het water bij de vijver voor Fata Morgana, of duizelig in een kookpot van Monsieur Cannibale!

Nog een verrassing: tijdens het kijken van de interactieve film verandert je muis als bij toverslag in Pardoes’ ‘Twinkeltoorts’. Met deze toverstaf tag je de momenten in de video die jou aanspreken. Na het bekijken van de film kom je op een overzichtspagina, waarop de getagde functies en extra informatie overzichtelijk onder elkaar staan.

Video
De interactieve video is onderdeel van de ‘werken-bij-campagne’ van de Efteling en wordt online verder uitgezet via korte teasers. Hierin zie je bijvoorbeeld ook de drie bakkers uit het Land van Laaf die al hun hele leven in de Efteling werken en kom je de Trollenkoning tegen. Ook worden de verschillende functies getoond bij de juiste doelgroep, of vertellen medewerkers meer over de sfeer in het park. Zo blijken de personeelsfeesten legendarisch te zijn...

Met dit interactieve platform schetst de Efteling een duidelijk beeld over werken bij de Efteling. Het wordt duidelijk op welke locaties je in en buiten het park kunt werken, hoe je er terecht komt, hoe divers de werkzaamheden zijn en hoe bijzonder het is om onderdeel te zijn van de Wereld van de Efteling.

Design
Natuurlijk past de interactieve website volledig binnen de betoverende Efteling-huisstijl en uiteraard is de website makkelijk te delen met jouw vrienden en familie. Heb je de instructies gelezen, de video bekeken, jouw favoriete functies getagged en de bijbehorende vacatures gevonden? Wie weet is werken bij de Efteling ook iets voor jou!

Check het interactieve platform en de vacatures hier zelf: https://www.efteling.com/nl/werken-bij/interactief

Hero video
Bekijk de gehele video hieronder die verwerkt is op het interactieve werken-bij-platform hieronder.

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg