Jouw beeld in animatie.

Een heldere boodschap in een passend design. 15seconds maakt animatievideo’s, voor diverse doeleinden in allerlei vormen en maten. Van 2D- tot 3D-illustraties, mixed media, social formats, en van uitleg- tot merk- en productvideo’s.

Duidelijke boodschap

De meest effectieve manier om een verhaal te vertellen, is via een geanimeerde video. Zo zorg je ervoor dat de boodschap goed begrepen en onthouden wordt.

Inspirerend concept

Wanneer de doelstellingen helder zijn, bepalen we de boodschap en call-to-action van de video. Vervolgens vertalen we dit door naar een passend concept en een script,  die ervoor zorgen dat jouw boodschap op de juiste, inspirerende manier verteld wordt. Dit doen we compleet met creatieve illustraties en natuurlijk geheel in jouw huisstijl.

Development

Wanneer de storyline, het script en stijldesign helemaal naar wens zijn, starten we met de ontwikkeling. Onze illustratoren maken alle onderdelen die vervolgens door de animatoren in de video verwerkt worden. Dit doen we in fases en natuurlijk in samenspraak met de klant.

Audio

De animatievideo wordt versterkt met een passende audiotrack, eventueel een voice-over of met gepersonaliseerde elementen: alles om de video zo sterk mogelijk te maken. Zodra de video naar wens is, kan het verspreiden beginnen. Ook daar helpt 15seconds bij. Onze online traffic-specialisten zetten een video ad-campagne op, om zo het bereik te vergroten. Want onze producties zijn pas klaar als jouw doelgroep is bereikt!

 

Onze cases.

Food content Basic-Fit
De lekkerste cocktails op je scherm 15seconds
HBO Nordic - Westworld Spotify
Zingende Zamboni KPN
Warner Music Group Content Creatie Warner Music
Van informatieve open dag naar informatieve video Fontys Hogescholen
Blue Animatievideo Kindermishandeling Taskforce kindermishandeling
De beste tuintopper van Nederland Intratuin
Persoonlijke Wervingsvideo Zadkine
Meer verstand van je kamerplant Intratuin
Retourmatras Beursvideo Recycling Wolkat
Kim explains: new program International Business Avans Hogeschool

Wij helpen je.

We helpen je graag met het opzetten van je nieuwe videoproductie. Vul het formulier hier rechts in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg