Warner Music Group Content Creatie

Warner Music

Langlopende samenwerking

Warner Music Group en hebben een langlopende samenwerking op het gebied van content creatie. mag regelmatig aan de slag met het creƫren van social content voor verschillende artiesten. Warner Music zet deze content in voor promotionele doeleinden.

Muzieklabel
Warner Music Group is een van de grootste muzieklabels ter wereld en heeft een geweldig portfolio aan grote namen onder hun verschillende labels. Onder de Warner Music Group vallen labels als Atlantic, Warner Brothers en Rhino. Deze labels geven muziek uit van artiesten als Michael Bublé, Red Hot Chili Peppers, Ed Sheeran, Dua Lipa en Coldplay.

Content creatie
De afgelopen jaren heeft Warner Music regelmatig ingeschakeld voor het creëren van verschillende social content. Voor verschillende artiesten maakt voornamelijk video content die geplaatst wordt op Instagram, Facebook en YouTube. Het doel van deze video’s is om awareness te creëren en artiesten, nieuwe albums, nummers, concerten of afspeellijsten op Spotify te promoten. 

Dua Lipa
Ter promotie van het nieuwe album van Dua Lipa, Don’t Start Now, mocht aan de slag met verschillende content uitingen. Welke worden ingezet in verschillende metronetwerken in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast komt deze social creatie ook op een groot scherm op het Leidseplein in Amsterdam en op de Lijnbaan in Rotterdam. 

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg