Spraakmakende online video content.

Laat een overweldigende indruk achter bij je klanten met spraakmakende videocontent. 15seconds creƫert jouw unieke videoformat, een film op maat of ontwikkelt een losstaand concept die een eigen online leven kunnen leiden.

In een alsmaar ontwikkelende online wereld is snelheid de sleutel tot een succesvolle campagne. 15seconds werkt op een efficiënte manier, geeft (on)gevraagd advies, analyseert, meet, beheert en helpt klanten om op alle mogelijke manieren alles uit hun video-doelstellingen te halen. Het online in-house team bedenkt en realiseert concepten, organiseert draaidagen, ontfermt zich over editing, productie, kleurcorrectie en tenslotte over de online distributie.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om altijd up-to-date te zijn met de laatste (online) trends en ontwikkelingen op videogebied. Op deze manier kunnen we unieke content blijven produceren voor onze klanten.

Onze cases.

Alcoholvrij promotie campagne Liefmans
Maak je eigen persoonlijke napretvideo met de Efteling-app Efteling
#1stapvoor Achmea
Interactief werken-bij-platform Efteling
Kerst campagne Intratuin
Content creatie Duvel
Content creatie CHOUFFE
Food content Basic-Fit
Werkenbij Swiss Sense
Hemelvaart campagne Swiss Sense
Lifestyle by vtwonen Swiss Sense
De lekkerste cocktails op je scherm 15seconds

Wij helpen je.

We helpen je graag met het opzetten van je nieuwe videoproductie. Vul het formulier hier rechts in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg