Werkenbij

Swiss Sense

Website content

Swiss Sense is een nieuwe Werkenbij website rijker. Waar eerst de vacaturepagina nog embedded was op de hoofdwebsite, is er nu een geheel nieuw platform ontwikkeld rondom het werken bij Swiss Sense. heeft een bijdrage geleverd aan de content, zowel fotografie en video als copy.

Nieuw platform
Op dit nieuwe platform kunnen potentiële nieuwe werknemers snel, eenvoudig en overzichtelijk de laatste vacatures van Swiss Sense zien maar ook alles lezen over het bedrijf, de werknemers, de vakgebieden en manier van werken. De website is met meerdere doelen in het achterhoofd ontwikkeld. Zo zorgt de nieuwe website bijvoorbeeld voor een kortere doorlooptijd in vacatures en extra aandacht voor specifieke doelgroepen. Het bedrijf wil hiermee de conversie verbeteren en het employer brand versterken om zo uiteindelijk meer sollicitaties te ontvangen.

Swiss Sense, daar kom jij je bed voor uit!
Voor deze website heeft voor de fotografie en videomateriaal gezorgd. Er zijn twee shootdagen geweest om alles vast te leggen op het hoofdkantoor in Uden. Tijdens deze dag zijn er foto’s gemaakt achter de schermen, deze fotografie is op de gehele site terug te zien. Ook zijn er video’s gemaakt; allen met het thema ‘Werken bij Swiss Sense, daar kom je je bed voor uit!’. Zo is er een corporate walkthrough over het bedrijf, worden er collega’s in beeld gebracht, wordt de dag van medewerkers samengevat en is er een compilatievideo van beeldmateriaal gemaakt voor de dynamische header.

Als laatste heeft ook voor de copywriting op de gehele website gezorgd. Dit zijn ongeveer tien compleet gevulde pagina’s geweest. Je vindt het allemaal op https://www.werkenbijswisssense.nl/.

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg