Lifestyle by vtwonen

Swiss Sense

Tv-commercial en online content

Voor de nieuwe beddenlijn van Swiss Sense in samenwerking met vtwonen hebben we de volledige customer journey opgezet. Hiervoor creƫerde we een verrassende en spraakmakende tv-commercial, die te zien is op alle kanalen van de Nederlandse televisie. Natuurlijk kan de doorvertaling in snappy formats voor de online kanalen hierbij niet ontbreken.

Tv-commercial
Voor de nieuwe beddenlijn van Swiss Sense, genaamd Lifestyle by vtwonen, hebben we het over een compleet ander boeg gegooid.  De tv-commercial is 180 graden anders dan eerdere reclames van Swiss Sense. In de reclame zien we verschillende typen bedcombinaties voorbij komen, passend bij een bepaalde stijl. Zo is er voor de kijker altijd een match met één van de bedden uit de nieuwde beddenlijn. 

Online content
Met de gedachte 'online first' hebben we een concept bedacht dat ook perfect doorvertaald naar social media. De campagne is dan ook een volledige customer journey gebaseerd op het See-Think-Do-Care model, met voor iedere fase uniek afgestemde content. Uiteindelijk heeft ruim 50 uitingen gecreëerd voor Facebook, Instagram en YouTube.  Denk hierbij aan Facebook sliders en carrousels, Instagram Stories ads, Instagram posts en YouTube pre-rolls.  

Billboards
Naast de tv-commercial hebben we ook verschillende billboards gemaakt en is de campagne zelfs ingezet op de Belgische, Duitse en Oostenrijkse markt.

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg