Creatieve online video formats.

15seconds ontwikkelt aantrekkelijke video formats geschikt voor diverse social media kanalen. Deze terugkerende video formats versterken jouw merkidentiteit en zorgen voor engagement met jouw doelgroep.

Animatie video formats en series 

15seconds ontwikkelt succesvolle, online terugkerende video formats. Wij ontwikkelen formats en series altijd vanuit een online mindset en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op online video gebied. 

Online video formats en series zijn gericht op het bereiken en behouden van je doelgroep. We zorgen voor een juiste content benadering bij ieder social media kanaal. Bijvoorbeeld met informerende formats, of series die een belangrijke rol spelen voor je merk. 

Bij ieder format ontwerpen we een herkenbare huisstijl die past bij jouw merk of boodschap. Middels motion graphics animeren we jouw video formats volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Je kunt er voor kiezen om je serie volledig te laten animeren of te mixen met nieuw of bestaand video/fotomateriaal. 

Wil jij samen met ons een eigen animatie video format starten? We bespreken graag de mogelijkheden!

Onze cases.

Alcoholvrij promotie campagne Liefmans
#1stapvoor Achmea
Kerst campagne Intratuin
Content creatie Duvel
Content creatie CHOUFFE
Food content Basic-Fit
Werkenbij Swiss Sense
Lifestyle by vtwonen Swiss Sense
De lekkerste cocktails op je scherm 15seconds
Quick & Easy box HelloFresh
Summer recap Coca-Cola
Nick & Simon Warner Music

Wij helpen je.

We helpen je graag met het opzetten van je nieuwe videoproductie. Vul het formulier hier rechts in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg