Nick & Simon

Warner Music

Hit The Next Level Videoserie

Voor Nick & Simon produceerde 15seconds de online videoserie Hit The Next Level. Daarin neemt het succesvolle zangduo, samen met een andere artiest, een mash-up op. De eerste serie bestaat uit vier afleveringen. 

Nick & Simon zijn een van de bekendste duo's in Nederland. Het tweetal scoort al jarenlang hit na hit. In hun nieuwe webserie Hit The Next Level zingen ze, mét verschillende gastartiesten, op de melodie van een bekende hit tekstflarden van andere bekende nummers. Samen met Warner verzorgde 15seconds de complete productie van de opnames van deze nieuwe serie.

De eerste aflevering met Bibi Breijman behaalde in de openingsweek al mooie cijfers: binnen 5 dagen werd de video al ruim 30.000 keer bekeken. 

Stijl
Tijdens de shoot werd er gewerkt met twee camera's. Daarnaast werden GoPro's gebruikt, om toffe behind-the-scenes-shots te kunnen maken. Humor en gezelligheid stonden immers voorop. Daarnaast kreeg de video een nog speelser effect door het gebruik van splitscreens en diverse graphics. 

Voor de serie waren een aantal zaken van belang. Zo moest de stijl passen bij Nick & Simon: stoer, gezellig en vooral met een flinke dosis humor. Daarnaast moest het vooral écht en oprecht zijn. Er werd zo min mogelijk gescript.

Opzet
Tijdens de shoot werd er gewerkt met twee camera's, op twee vaste standpunten. Daarnaast werden GoPro's gebruikt, om toffe behind the scenes-shots vast te leggen.

In de edit wisselden we de beelden van de diverse camera's snel met elkaar af. Op deze manier bleef de vaart in de video zitten. Daarnaast kreeg de video een nog speelser effect door het gebruik van splitscreens en diverse graphics. 

 

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg