Dynamische personal video's.

Wij geven jou de mogelijkheid om de meest persoonlijke video’s te maken voor jouw campagnes. Kom op de meest relevante manier in contact met jouw doelgroep door gebruik te maken van een persoonlijke benadering met behulp van iemands naam, foto of andere persoonlijke details.

Persoonlijke video

Om op te vallen, is het steeds belangrijker om je doelgroep persoonlijk aan te spreken. Om je doelgroep écht te bereiken, ontwikkelde 15seconds een unieke technologie, die het mogelijk maakt om razendsnel dynamische video’s te realiseren. Hierdoor worden video’s nog leuker, persoonlijker en meer deelbaar. Zet jouw persoonlijke video in bij jouw event, campagne, of HRM gerelateerde doelstelling.

Dynamische video

Wij maken met ons Affectivity-platform persoonlijke video's en dynamische video-advertenties. En dat allemaal met zorgvuldig geselecteerde data van jouw doelgroep. Door middel van persoonlijke en dynamische videomarketing, zorgen wij voor een boodschap die écht binnenkomt.

Video automatisering 

Naast Affectivity zorgt 15seconds voor het versnellen en versimpelen van jouw digitale marketing campagne proces. En dat alles vanuit een platform!  Het platform Cape zorgt ervoor dat jij cross channel jouw campagne kunt opmaken, reviewen, inzetten en verspreid. Het platform koppelt al je digitale assets aan ieder online kanaal en is ontworpen om jouw te ontzien van tijd, geld en effort. 

Onze cases.

Maak je eigen persoonlijke napretvideo met de Efteling-app Efteling
#1stapvoor Achmea
Interactief werken-bij-platform Efteling
Kerst campagne Intratuin
Interactieve touchscreen tafel Woonfonds
Kroongetuige app RTL Nederland
Summer recap Coca-Cola
New Album, New Filter Epic Records
Persoonlijke bedank-video donateurs KWF Kankerbestrijding
Omroep Brabant Instagram filters & stickers Omroep Brabant
Meer verstand van je kamerplant Intratuin
Gepersonaliseerde Bedankvideo KWF Donateurs KWF Kankerbestrijding

Wij helpen je.

We helpen je graag met het opzetten van je nieuwe videoproductie. Vul het formulier hier rechts in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg