Interactieve touchscreen tafel

Woonfonds

Achmea Woonfonds vermarkt innovatieve hyptoheekproducten die aansluiten bij de wensen van nichedoelgroepen in de markt. Recentelijk lanceerde Woonfonds een aantal nieuwe producten, waarbij ook een unieke promotie nodig was.

Steampunk
Woonfonds is dit jaar aanwezig op een aantal events waar hypotheekadviseurs kennis kunnen maken met de nieuwe hypotheekproducten. Hiervoor is een beursstand ontwikkeld in de zogenaamde steampunk-stijl: je ziet machines, ouderwetse elementjes, chroom, donker hout en rook.

Interactieve touchscreen tafel 
Om het verhaal van Woonfonds te vertellen, ontwikkelde LiveWall twee grote touchscreen tafels. Op de tafels krijg je een hele beleving te zien: in lijn met de steampunk stijl. Wanneer je een fysiek huisje op de tafel zet, komt de tafel in beweging en tot leven. Daarnaast kun je met verschillende buttons de USP’s van het betreffende product uitlichten. Dat gebeurt niet op een klassieke manier, maar met leuke en aantrekkelijke animaties. Zo krijg je een nieuwe manier om jouw product onder de aandacht te brengen.

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg