Food video's waarvan je gaat watertanden.

Met het Foodie Studios platform creëert 15seconds de meest snackable food marketing video’s die goed zijn voor miljoenen views.

Variatie

Een foodvideo is op verschillende manieren in te zetten. Denk aan een how to, een combinatie met lifestyle-beelden of interviews met populaire foodbloggers of samenwerkingen met influencers. We namen met ons food contentplatform Foodie Studios meer dan 50 onafhankelijk video's op en tal van videos met vooraanstaande foodmerken.

Receptuur

Niet alleen produceert 15seconds de video, ook denken we mee met onze foodies om de beste #foodporn #fitgirls #instafood en #cheatmeals-video's te produceren. Op basis van je merk bepalen we welke food concepten en recepten het beste aansluiten op de doelgroep.

De food-video's produceren we voor alle kanalen, zoals Facebook, Instagram en Youtube. Elk met een eigen twist, zodat ze precies aansluiten bij zowel het kanaal als bij de doelgroep.

Onze cases.

Food content Basic-Fit
Quick & Easy box HelloFresh
Thuissuikercampagne Diabetes Fonds winactie Philips
Online Product lancering Nutrition & Santé Benelux
Social video Nutrition & Santé Benelux
Receptvideo's & Fotografie SoFine Foods
Kookhacks MAGGI
The Bastard & Intratuin Intratuin
Formats en templates Peka Kroef
SoFish Fillets Salmon Style SoFine Foods
KaasBox content Kaas.nl
Videocontent Festival Mundial

Wij helpen je.

We helpen je graag met het opzetten van je nieuwe videoproductie. Vul het formulier hier rechts in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact op!
Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg