Formats en templates

Peka Kroef

Content marketing

Peka Kroef heeft gevraagd om nieuwe content te maken in de vorm van video en fotografie. Voor de landen Nederland, Duitsland en Engeland heeft voor beeldmateriaal van producten, recepten en bereidingswijzen gezorgd, die geschikt zijn voor op hun kanalen.

Nederland
De focus in de content creatie voor Nederland ligt vooral op fotografie en korte how-to video’s. De video’s zijn kort en snappy. De productontwikkelaar bij Peka Kroef heeft de bereiding in de video’s uitgevoerd. De fotografie is opgedeeld in twee stijlen, namelijk foodfotografie en omgevingsfotografie. Dit levert beelden op van gerechten maar ook van het proces op het land.

Internationaal
Het blijft niet alleen bij Nederland, ook voor Engeland en Duitsland is er nieuwe content gecreëerd. Zo zijn er voor Engeland receptvideo’s gemaakt van geroosterde aardappels en aardappelpuree. Voor Duitsland zijn verschillende type video’s gemaakt zoals de bereidingswijze van gratin rolls uit de oven, maar ook receptvideo’s van kartoffelsalat en flammkuchen. Naast de video’s zijn er ook meerdere foto’s geschoten van heerlijke gerechten zoals tortilla’s, aardappelsoep en rösti.

Peka Kroef
Familiebedrijf Peka Kroef is specialist in verse, gekoelde aardappelproducten. Sinds 1970 heeft Peka Kroef hiermee een nieuw marktsegment ontwikkeld: de vers gekookte en vervolgens gekoelde aardappelen. Sindsdien blijven ze zich ontwikkelen op het gebied van nieuwe recepten, producten en productiemethoden.

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg