Sony Music

Sony Preroll en adventskalender

Social content

Voor Sony Music Entertainment heeft LiveWall Group een adventskalender ontwikkeld. Dagelijks werden er gave prijzen weggeven. Ter ondersteuning van deze campagne heeft 15seconds.tv geanimeerde promotievideo’s ontwikkeld ter ondersteuning van de campagne en de Kerst Hits Playlist van Sony Music Entertainment.

Fans bezochten de website en konden zich registreren via Spotify. Het bezoek werd opgeslagen voor remarketing doeleinden en de fans volgende door de Spotify connectie automatisch de Kersthits Playlist binnen Spotify. Elke dag werd een nieuwe prijs vrijgegeven. Door middel van het openen van een vakje en vervolgen in te loggen werd de deelnemer een van de potentiële winnaars.

Deelnemers maakten kans op prijzen zoals een Playstation 4, een jaar lang gratis Spotify of bonnen van bol.com. De videotak van LiveWall Group, 15seconds.tv, ontwikkelde enkele geanimeerde video's voor online promotie. Zo werden preroll video's vormgegeven voor YouTube en enkele verschillende video's voor promotie op Facebook en Instagram.

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video