Olijck

Feelgood fastfood

Diverse foodvideo's

Deze ultieme burger tover je binnen een kwartier op tafel. FeelGood FastFood dus. Lekker bij de lunch, als snelle gezinsmaaltijd, op ’n lazy zaterdag of na het sporten! Moeilijk? Helemaal niet! 15seconds.tv maakte een handige video om te laten zien hoe het moet!

Henry & Vasco
De Olijcke Henry zee-groente burger is heerlijk om zo uit de pan te snoepen, maar komt het best tot zijn recht op 'n knapperig broodje met knetterverse toppings. Zo eet jij het beste uit de zee, met het beste van het land. 

De Vasco zee-groente burger maken we met witte bonen en venkel. Naast dit lekkers van het land voegen we ook ’t beste uit de zee toe: wakame (wa-ka-mee). Wakame ken je misschien uit de Japanse keuken. Het is een bruinwier. Grappig genoeg is het helemaal niet bruin, maar net als spinazie knalgroen! Het smaakt een beetje ziltig. Wij krijgen van deze zee-groente burger in ieder geval energie en een goed humeur.

How to
15seconds.tv bouwt in de video de burger stapsgewijs op, waardoor er duidelijk in beeld wordt gebracht wat de verschillende handelingen zijn die je moet uitvoeren om tot de zeegroente burger te komen! De video’s zijn ingezet op social media ter promotie van de zee groente burgers. 

Olijck
Naast de charcuterie en andere heerlijkeden die Olijck in hun eigen worstmakerij maakt, zijn ze ook gek op zeewier. Al noemen zij het liever zee-groenten. De producten zijn vegetarisch en op een duurzame manier geproduceerd. 

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video