Intratuin

Video content

Plantfulness Yoga

De Intratuin plantfulness campagne laat zien hoe je door middel van planten kan verbinden met de natuur en jezelf kan opladen. Speciaal voor deze campagne heeft 15seconds.tv gevraagd om een reeks inspirerende en rustgevende yogasessies te filmen. Daarnaast voorziet 15seconds.tv ook in video's die geschikt zijn voor op social media.

Plantfulness
'Jezelf opladen met nieuwe energie en inspiratie, of ruimte maken voor ontspanning. Het kan met planten. Ze verbinden je met de natuur en brengen je dichter bij jezelf'. De plantfulness campagne van Intratuin laat zien wat planten voor je kunnen doen wanneer je de natuur naar binnen haalt.

Online plantfullness classes
In samenwerking met experts op het gebied van yoga (Iloveyoga.nl), meditatie en mindfulness biedt Intratuin online plantfulness classes aan. Samen met PR bureau Blyde en yoga-en mindfulness docente Thirza van de Hoef, heeft 15seconds.tv daarom verschillende inspirerende en rustgevende yogasessies gefilmd.

Yoga video's
In totaal zijn er vier yoga video's opgenomen gericht op rust, energie, meditatie en welzijn. De classes zijn gebaseerd op het gegeven dat planten zorgen voor ontspanning; kijken naar groen stimuleert de zintuigen en reduceert stress. Met groen om je heen, stimuleer je daarnaast ook je creativiteit én neemt de concentratie toe. Hallo energie!

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video