Foodvideo's

Garden Gourmet

Nationale week zonder vlees

Speciaal voor de Nationale Week Zonder Vlees daagden Garden Gourmet zeven foodbloggers uit om een veggielicious recept te maken. Isabel Boerdam, beter bekend als De Hippe Vegetariƫr, was het hoofd van de campagne. verzorgde de productie van de zeven foodvideo's waarin telkens een vegetarisch gerecht in de spotlight stond!

Garden Gourmet
Garden Gourmet richt zich al jaren op de ontwikkeling en productie van vleesvervangende producten en het bevorderen van smakelijk, voedzaam en duurzaam eetpatroon. Bij Garden Gourmet willen ze het voor iedereen gemakkelijker maken om vaker vegetarische recepten te bereiden.

Food Video
Ter promotie en ondersteuning van de Nationale Week Zonder Vlees heeft Garden Gourmet de vraagstelling van how-to-recepten food video’s uitgezet. Zeven verschillende foodbloggers hebben elk een recept samengesteld met de producten van Garden Gourmet in de hoofdrol. Deze recepten worden door middel van een uitgebreide blog inclusief video uitgelegd, was verantwoordelijk voor de videoproductie. We verzorgde een vierkante edit speciaal voor Instagram, en een liggende edit voor de andere platformen. Zo is op elk kanaal de video perfect zichtbaar. 

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg