Creƫer je eigen samengestelde Tilburg-video

Citymarketing Tilburg

Videoshoots & ontwikkeling web-tool

Citymarketing Tilburg en LiveWall startten samen een videoproject om Tilburg op de kaart te zetten. Niet alleen werden er verschillende promovideo's gemaakt, ook ontwikkelde LiveWall een videotool waarmee heel Nederland zijn eigen Tilburg-video kan samenstellen.

Video's
Citymarketing Tilburg en LiveWall bepaalden samen welke evenementen, kernwaarden en locaties een echte Tilburg-video konden gebruiken. Bijvoorbeeld 'Tilburg Studentenstad' en 'Ondernemen in Tilburg', maar ook door middel van een Stadswandeling of het vastleggen van Roze Maandag. Daarnaast werden er ad-hoc video's geschoten. LiveWall schreef de scripts en verzorgde het projectmanagement. Daarnaast bepaalden we samen met Citymarketing een rauwe, stoere en herkenbare stijl voor de social video's. Zo creëert LiveWall een beeldbank voor de gemeente, waaruit ook later geput kan worden.

Videotool
De video's die LiveWall produceert voor Citymarketing Tilburg worden verzameld op MerkTilburg.nl: hiervoor bouwde LiveWall een speciale Videotool. In de videotool kunnen de video's worden gedownload en gedeeld. Daarnaast is het mogelijk verschillende video's achter elkaar te plaatsen, en zo je eigen Tilburg-video te maken. 

Citymarketing Tilburg
"Tilburg is een geweldige stad en dat willen we aan iedereen laten zien." Citymarketing Tilburg probeert ervoor te zorgen dat meer mensen kiezen voor Tilburg, bijvoorbeeld door het positieve vestigingsklimaat van de stad breed onder de aandacht te brengen. Citymarketing Tilburg bestaat uit directeur Marc Meeuwis, Maartje Verschure, Ben Smit, Nicole Severijns en Madeleine van Belkom.

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg