Kim explains: new program International Business

Avans Hogeschool

Video content voor de opleiding International Business

Avans Hogeschool biedt hbo-opleidingen in Breda, Roosendaal,'s-Hertogenbosch en Tilburg. In 's-Hertogenbosch zit de volledig Engelse opleiding International Business. Studenten die deze opleiding volgen worden voorbereid voor een carrière in het mondiale milieu.

De opleiding
De opleiding International Business heeft sinds 2019 een nieuw programma. Om meer verduidelijking en aandacht in dit programma te brengen  heeft Avans Hogeschool in samenwerking met  een nieuw video platform ontwikkelt. In het platform 'Kim explains' geeft Kim meer informatie over de opleiding International Business. 

Video content
Het onderwerp van de eerste aflevering gaat over het nieuwe programma van de opleiding International Business. Door middel van Instagram vragen geeft Kim antwoord op de meest grote en belangrijke veranderingen in het programma zoals de aanpak van de vakken en projecten. De antwoorden die Kim vertelt worden ondersteund door illustraties.

Animatie
De illustaties passen bij de doelgroep studiekiezers door de moderne en speelse uitstraling.  In de illustratie vragen komen veel kenmerken van Instagram voor zoals de 'stel me een vraag', 'slider' en 'poll' optie. Instagram is een platfom dat erg bekend en populair is onder de studiekiezers waardoor dit een geschikt element is om mee te werken in deze video. 

 

+31 13 711 3708
info@15seconds.tv
Stationsstraat 5
5038 EA Tilburg