KLM

Destination Match

Campagne en video

Stel je voor, je wilt op reis gaan, maar je weet niet waarheen. Daarvoor hebben we voor KLM de campagne Destination Match opgezet. Binnen Destination Match kom je erachter wat je favoriete bestemming is.

Campagne concept
De Destination Match campagne is een campagne concept dat door KLM wereldwijd is uitgerold. Wanneer je de toepassing start krijg je 8 vragen, die inzicht geven in je reis voorkeur. Is dat een feestje of lekker de natuur in, is het lekker uit eten in de stad of liever op een strand. De vragen zijn stellingen op basis van foto's, waar je doorheen kunt swipen of waarbij je kunt kiezen uit één van de twee opties.

Matchende bestemming
Aan het einde van de flow krijg je de bestemming die het beste bij je past. Naast de best matchende bestemming krijg je ook nog 3 andere hoog scorende bestemmingen. Tevens heb je de mogelijkheid om de uitkomst uit de Destination Match te delen via social media. 

Beheer
De Destination Match campagnes zijn door KLM op wereldwijde schaal op te zetten en te beheren vanuit de door 15seconds.tv ontwikkelde Campaign Designer tool.

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video