Coca-Cola

Kerstcampagne

'Bedank jouw kerstheld'

Tijdens de kerstperiode in 2017 werkte 15seconds.tv samen met Chase, een experiential marketingbureau uit Amsterdam, aan een campagne voor Coca-Cola. Samen stelden we mensen in staat om via een interactieve website en offline activatie hun persoonlijke kerstheld te bedanken.

Chase creeert engagement tussen merken en consumenten. Coca Cola verbindt zich al jaren aan kerst, de Coca Cola-kersttruck is in de winterperiode een wereldwijd marketingmiddel. 

Campagne
15seconds.tv ontwikkelde een speciale webpage: via bedankt.cocacola.nl kunnen mensen een persoonlijk bericht typen, hun gegevens achterlaten en een persoonlijke video aanvragen.

Persoonlijke video
Door een persoonlijk bericht in te sturen, kon iedereen zijn of haar kerstheld bedanken. Deze kerstheld kreeg een persoonlijke video in zijn mailbox. Je ziet hierin de Coca-Cola truck voorbij rijden, met daarop het persoonlijke bericht.

Offline activatie
In december stond de officiele Coca-Cola Kersttruck iedere dag in een andere stad. Aan de zijkant van de truck was een groot mobiel LED-scherm bevestigd, waarop alle persoonlijke berichten te zien waren die door de bezoekers van de truck werden achtergelaten. Deze boodschap kon ingezonden worden via de levensgrote Coca-Cola flessen met daarin een tablet. 

In totaal werden er ruim 30.000 persoonlijke berichten verstuurd. 

Media
De kersttruck in Adformatie

Klinkt goed?

Neem contact op!
013-7113708
info@15seconds.tv

latest & greatest video